Av for en brumbasse; lørdag aften og så midt i festen ;)

Jeg satte mig på en ellers fredelig – stakkels – brumbasse forleden, som fik bidt mig 2-3 gange på nummeren – og derefter 2-3 gange i min pegefinger – AV, det gør ondt… Vi havde haven fyldt med gæster til fødselsdagsmiddag, men jeg smed alt hvad jeg havde i hænderne – og løb indenfor til mit homøopatiske førstehjælpskit…

To gode homøopatiske midler til bistik og hvepsestik

Apis 30c eller Apis 200c, du tager midlet “én sukkerkugle” og gentager med få minutters mellemrum, indtil smerten aftager – det burde ikke tage mere end 10 minutter.

Du kan kombinere med at tage midlet Hypericum 30c eller Hypericum 200c “én sukkerkugle” og gentager med 4-5 minutters mellemrum, indtil smerten aftager – det burde ikke tage mere end 10 minutter.

Jeg skal sige at indenfor 10 minutter, var jeg ude hos vores gæster igen – og min hud bar ikke antydningen af stik – yay – hermed er dette gode homøopatiske husråd givet videre til jer derude i den danske sommer 🙂

Desværre overlede brumbassen ikke mit overgreb, da jeg satte mig på den…

Husk altid at søge lægehjælp, hvis det er nødvendigt. Homøopati afløser ikke almindelig sund fornuft og lægehjælp, men er komplementært til det almindelige behandlersystem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *