Blomsten Arnica – det bedste homøopatiske middel når du slår dig!

Alternativ til almindelige smertestillende piller; Arnica Montana – naturens eget smetestillende…

I top 10 over dit naturlige huspaotek skal du have Arnica som homeopatisk middel – det er helt naturligt og meget skånsomt.

Arnica 200c er den mest almindelie styrke og du tager en pille hvert 10. minut indtil smerterne forsvinder.

Arnica er en blomst, som er i familie med bl.a. Camille, Rød Solhat, Echinacea, Calendula – og mange flere. Fælles for den blomsterfamilie er, at de har betændelsedæmpende egenskaber med hver deres speciale.

Arnica virker særligt godt, når du slår dig – også hvis det er lang tid siden at du har slået dig – og du stadig har problemer med smerter og blå mærker.

Kontakt mig, for at få dit Arnica-kit til dit naturlige husapotek. Arnica-kittet sælges samlet med telefonisk behandling. Du får Arnica 30c, Arnica 200c samt Arnica 1M til 200 kr. inkl. moms og forsendelse.

NB: Bemærk, at ingen form for medicin – naturligt eller kemisk fremstillet erstatter lægehjælp. Du skal altid søge lægehjælp, hvis du kommer alvorligt til skade.

NB: Bemærk, blomsten Arnica må ikke spises, den skal købes på et apotek eller helsekostorretning, som homeopatisk lægemiddel, som er beregnet til indtagelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *