sunde dyr & mennesker - helt naturligt
Menu

Homøopati er et behandlingssystem indenfor naturlægemidler og det er et rigtig godt supplement til almindelig førstehjælp og jeg har selv hjulpet mange børn og voksne i min omgangskreds samt egne dyr ved diverse sportskader, slag, smerter af forskellige årsager, gener efter operationer osv. Det er virkelig godt supplement til hjemmeapoteket.

Homøopati afløser på ingen måde almindelig traditionel behandling og man skal altid kontakte læge eller dyrlæge og få deres vurdering af hvilken behandling der er behov for.

Klassisk homøopati er et gammelt system som er meget udbredt i vores nabolande. Midlerne fås i håndkøb i både England, Tyskland, Holland, Schweiz, Østrig, Italien mv. Men i Danmark kender vi det ikke særlig godt.

Der findes flere genveje til at lære at behandle med homøopati til husbehov og da homøopati er naturligt og skånsomt for kroppen, så er det bare om at komme i gang.

Sådan kommer du igang med homøopati

Det nemmeste er at downloade en homøopati app på din smartphone, hvor du kan slå de mest anvendte homøopatiske midler op og du kan også slå op efter symptom.

Det eneste det kræver er, at du kan engelsk, da de bedste apps er engelsksprogede.

Den app jeg anbefaler hedder Homeopathy og er udviklet af 4Homeopathy en sammenslutning af seriøse homøopatiske organisationer i England, hvor homøopati er meget udbredt.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.surfaceimpression.homeopathy
20180905 171626

Eksempel på førstehjælp med homøopati: Er du blevet stukket af hveps, bi, myg eller lignende, åbner du appen klikker på Symptoms og søger på Stings  and  bites og læser hvilket middel som passer bedst.

Hvis du til gengæld gerne vil læse mere om de mest anvendte midler, slår du blot op og læser om midlerne under remedies i app'en.

Dekommende uger vil jeg skrive mere om, hvor du kan købe midlerne og førstehjælpssæt med de mest brugte midler, hvad homøopati er og meget andet.